Friday, May 17, 2013

Supper.... Two Chicken Meals, Under $20

    Grocery  List
 1   Rotisserie  Chicken*
 3   10oz  cans Cream of Chicken Soup
 1   8oz carton sour cream
 6   ounces cheddar cheese (shredded)
 1   28 oz package frozen potatoes O Brien (thawed)
 1   package of egg noodles
 1   can peas
 1 can carrots
 Milk
 *To save prep time,  shred chicken  and divide in two equal  parts, makes aprox 2½  cups



 Chicken and Cheesy Potato Casserole
 This is  a Crock Pot recipe; works great for when you have time now, and not later!

 Lightly coat the inside of the Crock Pot with cooking spray.  In the cooker, stir together 1 can of the soup, sour cream, cheese, potatoes, and  chicken. Cover and cook on low-heat setting  for  5-6 hours.  Season as desired.    


 Soup-er EZ Chicken Noodle Casserole
  Quick, easy, and throw it all in one pot!
 Cook egg noodles as directed on package, drain and return to pot.  Add  2  cans cream of chicken soup, 2 cans milk, peas and carrots (drained).  Add chicken and heat, stirring occasionally.  Season as desired.  Heat until warm.
 
                                  

No comments:

Post a Comment